Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γλυκερία 44Χρονη / Krhth Teleytaio Antio Sthn 44xronh Glykeria Poy Pe8ane Apo 8rombwsh Meta To Embolio Ths Astrazeneca : Σήμερα το τελευταίο αντίο στην 44χρονη γλυκερία που εμφάνισε θρόμβο μετά από εμβολιασμό σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο αντίο στη 44χρονη μητέρα τριών παιδιών θα πουν στις 16:00.

Γλυκερία 44Χρονη / Krhth Teleytaio Antio Sthn 44xronh Glykeria Poy Pe8ane Apo 8rombwsh Meta To Embolio Ths Astrazeneca : Σήμερα το τελευταίο αντίο στην 44χρονη γλυκερία που εμφάνισε θρόμβο μετά από εμβολιασμό σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο αντίο στη 44χρονη μητέρα τριών παιδιών θα πουν στις 16:00.. Μια συγκινητική ανάρτηση ανέβασε στο facebook η πρόεδρος της δημοτικής παράταξης «ηράκλεια πρωτοβουλία», κ. Φίλοι και συγγενείς αποχαιρετούν σήμερα τρίτη στις 4:00 το απόγευμα τη 44χρονη γλυκερία μανουσάκη, μητέρα τριών παιδιών, η οποία έδωσε μάχη για μέρες στην μεθ του παγνη, όμως κατέληξε λόγω σοβαρών επιπλοκών, λίγα 24ωρα. Τραγική εξέλιξη για την μητέρα 3 παιδιών, η οποία υπέστη θρόμβωση και είχε προηγουμένως εμβολιαστεί με astrazeneca. Τραγικές φιγούρες τα τρία ανήλικα παιδιά της 8, 10 και 12 ετών, που άφηναν λίγα. Η 44χρονη γλυκερία έσπευσε από τους πρώτους να κάνει το εμβόλιο της astrazeneca παροτρύνοντας μάλιστα και τους γονείς της να εμβολιαστούν με το εμβόλιο της pfizer.

Συγγενείς και φίλοι είπαν σήμερα το «τελευταίο αντίο» στην 44χρονη γλυκερία, που έφυγε από τη ζωή μετά από πολυήμερη νοσηλεία στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο ηρακλείου. Στη λοχριά ρεθύμνου, σε λίγη ώρα οικογένεια, συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στην 44χρονη. Τα συμπτώματα την οδήγησαν στην εντατική, όπου πάλεψε 11 ημέρες αλλά δεν τα κατάφερε. Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα συγγενείς και φίλοι στην 44χρονη γλυκερία μανουσάκη, η οποία έχασε τη μάχη με τη ζωή εξαιτίας θρομβοπενίας και κατόπιν εγκεφαλικής αιμορραγίας. Πέθανε η 44χρονη στην κρήτη που νοσηλευόταν με θρόμβωση.

Krhth Apoxairetoyn Th 44xronh Glykeria Candia Doc
Krhth Apoxairetoyn Th 44xronh Glykeria Candia Doc from www.candiadoc.gr
Με αυτοκινητοπομπή η 44χρονη οδηγήθηκε στην τελευταία της κατοικία στον τόπο. Σήμερα το τελευταίο αντίο στην 44χρονη γλυκερία που εμφάνισε θρόμβο μετά από εμβολιασμό σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο αντίο στη 44χρονη μητέρα τριών παιδιών θα πουν στις 16:00. Το τελευταίο αντίο στην 44χρονη μητέρα. Μάχη στην εντατική συνεχίζει να δίνει η 44χρονη γλυκερία από την κρήτη που μετά την πρώτη δόση του εμβολίου της astrazeneca εμφάνισε το σύνδρομο vitt. Κοινωνία ο εγκεφαλικός θάνατος της 44χρονης γλυκερίας. Η 44χρονη γλυκερία έσπευσε από τους πρώτους να κάνει το εμβόλιο της astrazeneca παροτρύνοντας μάλιστα και τους γονείς της να εμβολιαστούν με το εμβόλιο της pfizer. Οικογένεια και σήμερα το πρωί οι γιατροί αποσυνέδεσαν την άτυχη 44χρονη από τα μηχανήματα. Πέθανε η 44χρονη γλυκερία που είχε κάνει το astrazeneca.

Με πόνο είπαν συγγενείς και φίλοι το «τελευταίο αντίο» στην 44χρονη γλυκερία, που έφυγε από τη ζωή μετά από πολυήμερη νοσηλεία στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο ηρακλείου.

Φίλοι και συγγενείς αποχαιρετούν σήμερα τρίτη στις 4:00 το απόγευμα τη 44χρονη γλυκερία μανουσάκη, μητέρα τριών παιδιών, η οποία έδωσε μάχη για μέρες στην μεθ του παγνη, όμως κατέληξε λόγω σοβαρών επιπλοκών, λίγα 24ωρα. Με πόνο είπαν συγγενείς και φίλοι το «τελευταίο αντίο» στην 44χρονη γλυκερία, που έφυγε από τη ζωή μετά από πολυήμερη νοσηλεία στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο ηρακλείου. «σβήνουν» και οι τελευταίες ελπίδες για την άτυχη γλυκερία μανουσάκη, η οποία νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του πανεπιστημιακού νοσοκομείου ηρακλείου, λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό της με astrazeneca. Ο σύζυγός της μίλησε στην κατερίνα ρίστα και το. Πέθανε η 44χρονη στην κρήτη που νοσηλευόταν με θρόμβωση. Συγγενείς και φίλοι είπαν σήμερα το «τελευταίο αντίο» στην 44χρονη γλυκερία, που έφυγε από τη ζωή μετά από πολυήμερη νοσηλεία στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο ηρακλείου. Η κηδεία της έγινε στις 16:00 στον τόπο καταγωγής. Σβήνουν οι ελπίδες για την 44χρονη γλυκερία, της μητέρας τριών παιδιών, που χαροπαλεύει στο παγνη, λίγες μέρες μετά το εμβόλιο της με astrazeneca. Η γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, πέθανε λίγες. Τραγικές φιγούρες τα τρία ανήλικα παιδιά της 8, 10 και 12 ετών, που άφηναν λίγα. Μάχη στην εντατική συνεχίζει να δίνει η 44χρονη γλυκερία από την κρήτη που μετά την πρώτη δόση του εμβολίου της astrazeneca εμφάνισε το σύνδρομο vitt. Με αυτοκινητοπομπή οδηγήθηκε στην τελευταία της κατοικία η 44χρονη γλυκερία που κατέληξε από παρενέργειες του εμβολιασμού της με astrazeneca. Κοινωνία ο εγκεφαλικός θάνατος της 44χρονης γλυκερίας.

Τα συμπτώματα την οδήγησαν στην εντατική, όπου πάλεψε 11 ημέρες αλλά δεν τα κατάφερε. Η γλυκερία, μητέρα τριών παιδιών, 8, 10 και 12 ετών, είχε εμβολιαστεί. Συγγενείς και φίλοι είπαν σήμερα το «τελευταίο αντίο» στην 44χρονη γλυκερία, που έφυγε από τη ζωή μετά από πολυήμερη νοσηλεία στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο ηρακλείου. Μάχη στην εντατική συνεχίζει να δίνει η 44χρονη γλυκερία από την κρήτη που μετά την πρώτη δόση του εμβολίου της astrazeneca εμφάνισε το σύνδρομο vitt. Το τελευταίο αντίο στην 44χρονη μητέρα.

Ragisan Kai Oi Petres Sthn Khdeia Ths 44xronhs Glykerias Newsbreak
Ragisan Kai Oi Petres Sthn Khdeia Ths 44xronhs Glykerias Newsbreak from www.newsbreak.gr
Με πίκρα και δεκάδες γιατί αποχαιρέτησαν συγγενείς και φίλοι την 44χρονη γλυκερία που κατέληξε μετά τον εμβολιασμό της με astrazeneca. Τραγικές φιγούρες τα τρία ανήλικα παιδιά της 8, 10 και 12 ετών, που άφηναν λίγα. Η κηδεία της έγινε στις 16:00 στον τόπο καταγωγής. Σήμερα το τελευταίο αντίο στην 44χρονη γλυκερία που εμφάνισε θρόμβο μετά από εμβολιασμό σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο αντίο στη 44χρονη μητέρα τριών παιδιών θα πουν στις 16:00. Η γλυκερία είχε εμβολιαστεί στις 6 μαΐου με το σκεύασμα της astrazeneca. Η γλυκερία, μητέρα τριών παιδιών, 8, 10 και 12 ετών, είχε εμβολιαστεί. Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα συγγενείς και φίλοι στην 44χρονη γλυκερία μανουσάκη, η οποία έχασε τη μάχη με τη ζωή εξαιτίας θρομβοπενίας και κατόπιν εγκεφαλικής αιμορραγίας. Τραγική εξέλιξη για την μητέρα 3 παιδιών, η οποία υπέστη θρόμβωση και είχε προηγουμένως εμβολιαστεί με astrazeneca.

Συγγενείς και φίλοι είπαν σήμερα το «τελευταίο αντίο» στην 44χρονη γλυκερία, που έφυγε από τη ζωή μετά από πολυήμερη νοσηλεία στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο ηρακλείου.

Η κηδεία της έγινε στις 16:00 στον τόπο καταγωγής. Με αυτοκινητοπομπή η 44χρονη οδηγήθηκε στην τελευταία της κατοικία στον τόπο. Η γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, πέθανε λίγες. Η γλυκερία, μητέρα τριών παιδιών, 8, 10 και 12 ετών, είχε εμβολιαστεί. Πέθανε η 44χρονη στην κρήτη που νοσηλευόταν με θρόμβωση. Με πίκρα και δεκάδες γιατί αποχαιρέτησαν συγγενείς και φίλοι την 44χρονη γλυκερία που κατέληξε μετά τον εμβολιασμό της με astrazeneca. Η γλυκερία είχε εμβολιαστεί στις 6 μαΐου με το σκεύασμα της astrazeneca. Με το χειρότερο τρόπο γράφτηκε ο επίλογος του εμβολιασμού για την 44χρονη γλυκερία από το ηράκλειο που σήμερα το πρωί άφησε την. «σβήνουν» και οι τελευταίες ελπίδες για την άτυχη γλυκερία μανουσάκη, η οποία νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του πανεπιστημιακού νοσοκομείου ηρακλείου, λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό της με astrazeneca. Η κατάσταση της υγείας της το τελευταίο διάστημα ήταν τόσο σοβαρή που οι γιατροί δεν μπόρεσαν να κάνουν το θαύμα. Η 44χρονη γλυκερία έσπευσε από τους πρώτους να κάνει το εμβόλιο της astrazeneca παροτρύνοντας μάλιστα και τους γονείς της να εμβολιαστούν με το εμβόλιο της pfizer. Νεκρή η 44χρονη γλυκερία που είχε εμβολιαστεί με astrazeneca. Με αυτοκινητοπομπή οδηγήθηκε στην τελευταία της κατοικία η 44χρονη γλυκερία που κατέληξε από παρενέργειες του εμβολιασμού της με astrazeneca.

Το τελευταίο αντίο στην 44χρονη μητέρα. Αννα παπαχρονάκη, για την 44χρονη πολιτικό μηχανικό και μητέρα τριών παιδιών, γλυκερία μανουσάκη, η οποία δίνει. Η γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, πέθανε λίγες. Σβήνουν οι ελπίδες για την 44χρονη γλυκερία, της μητέρας τριών παιδιών, που χαροπαλεύει στο παγνη, λίγες μέρες μετά το εμβόλιο της με astrazeneca. Η 44χρονη γλυκερία έσπευσε από τους πρώτους να κάνει το εμβόλιο της astrazeneca παροτρύνοντας μάλιστα και τους γονείς της να εμβολιαστούν με το εμβόλιο της pfizer.

Exase Thn Maxh H 44xronh Glykeria Einai O 2os Epibebaiwmenos 8anatos Sthn Ellada Apo Astrazeneka Youtube
Exase Thn Maxh H 44xronh Glykeria Einai O 2os Epibebaiwmenos 8anatos Sthn Ellada Apo Astrazeneka Youtube from i.ytimg.com
Τραγική εξέλιξη για την μητέρα 3 παιδιών, η οποία υπέστη θρόμβωση και είχε προηγουμένως εμβολιαστεί με astrazeneca. Αννα παπαχρονάκη, για την 44χρονη πολιτικό μηχανικό και μητέρα τριών παιδιών, γλυκερία μανουσάκη, η οποία δίνει. Με πίκρα και δεκάδες γιατί αποχαιρέτησαν συγγενείς και φίλοι την 44χρονη γλυκερία που κατέληξε μετά τον εμβολιασμό της με astrazeneca. Νεκρή η 44χρονη γλυκερία που είχε εμβολιαστεί με astrazeneca. Φίλοι και συγγενείς αποχαιρετούν σήμερα τρίτη στις 4:00 το απόγευμα τη 44χρονη γλυκερία μανουσάκη, μητέρα τριών παιδιών, η οποία έδωσε μάχη για μέρες στην μεθ του παγνη, όμως κατέληξε λόγω σοβαρών επιπλοκών, λίγα 24ωρα. Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα συγγενείς και φίλοι στην 44χρονη γλυκερία μανουσάκη, η οποία έχασε τη μάχη με τη ζωή εξαιτίας θρομβοπενίας και κατόπιν εγκεφαλικής αιμορραγίας. 10:58 πμ, δευτέρα 31 μάι 2021 10:58 πμ, δευτέρα 31 μάι 2021. Τα συμπτώματα την οδήγησαν στην εντατική, όπου πάλεψε 11 ημέρες αλλά δεν τα κατάφερε.

Με πίκρα και δεκάδες γιατί αποχαιρέτησαν συγγενείς και φίλοι την 44χρονη γλυκερία που κατέληξε μετά τον εμβολιασμό της με astrazeneca.

Φίλοι και συγγενείς αποχαιρετούν σήμερα τρίτη στις 4:00 το απόγευμα τη 44χρονη γλυκερία μανουσάκη, μητέρα τριών παιδιών, η οποία έδωσε μάχη για μέρες στην μεθ του παγνη, όμως κατέληξε λόγω σοβαρών επιπλοκών, λίγα 24ωρα. Η γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, πέθανε λίγες. Η κηδεία της έγινε στις 16:00 στον τόπο καταγωγής. «σβήνουν» και οι τελευταίες ελπίδες για την άτυχη γλυκερία μανουσάκη, η οποία νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του πανεπιστημιακού νοσοκομείου ηρακλείου, λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό της με astrazeneca. Το τελευταίο αντίο στην 44χρονη μητέρα. Πέθανε η 44χρονη στην κρήτη που νοσηλευόταν με θρόμβωση. Η γλυκερία, μητέρα τριών παιδιών, 8, 10 και 12 ετών, είχε εμβολιαστεί. Τα συμπτώματα την οδήγησαν στην εντατική, όπου πάλεψε 11 ημέρες αλλά δεν τα κατάφερε. Σβήνουν οι ελπίδες για την 44χρονη γλυκερία, της μητέρας τριών παιδιών, που χαροπαλεύει στο παγνη, λίγες μέρες μετά το εμβόλιο της με astrazeneca. Τραγικές φιγούρες τα τρία ανήλικα παιδιά της 8, 10 και 12 ετών, που άφηναν λίγα. Η 44χρονη γλυκερία έσπευσε από τους πρώτους να κάνει το εμβόλιο της astrazeneca παροτρύνοντας μάλιστα και τους γονείς της να εμβολιαστούν με το εμβόλιο της pfizer. Συγγενείς και φίλοι είπαν σήμερα το «τελευταίο αντίο» στην 44χρονη γλυκερία, που έφυγε από τη ζωή μετά από πολυήμερη νοσηλεία στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο ηρακλείου. Σήμερα το τελευταίο αντίο στην 44χρονη γλυκερία που εμφάνισε θρόμβο μετά από εμβολιασμό σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο αντίο στη 44χρονη μητέρα τριών παιδιών θα πουν στις 16:00.

Η γλυκερία είχε εμβολιαστεί στις 6 μαΐου με το σκεύασμα της astrazeneca γλυκερία. Τα συμπτώματα την οδήγησαν στην εντατική, όπου πάλεψε 11 ημέρες αλλά δεν τα κατάφερε.